Retreat

Ordna retreat
Kom och arrangera din nästa yogaretreat/kurs på Husbygård som är en klassisk herrgård 2 mil norr om Nyköping, en lugn plats lummigt inbäddad i praktfull natur. Märkta vandringsleder, naturliga promenadstigar och ett par kilometer till olika badsjöar.
Husbygård
Husbygård är inget spa, inte hotell, ingen "väl-stylad" kursgård, inte nyrenoverad…. Utan äkta vara! En genuin och robust privat herrgård som varit ett hem för inte så länge sedan. Ett välkomnande hus med bra utrymmen för gemenskap och även lätt att hitta en egen vrå i.

Här bor vi i trevliga och rymliga tvåbäddsrum och har kurs i salongen som är ca 70 kvm. Det finns 11 sovrum och 23 sängar sammanlagt. I huset finns 6 toaletter och 4 duschar samt bastu med dusch runt husknuten. HUSBYGÅRD finns som en facebooksidan med mer information och fina bilder.
Att tänka på:
Vistelse
En vistelse är minst 2 dygn, minst 10 personer och max 23 personer. Pris exkl 12% moms.
Grupp med mat
1.800 kr för 2 dygn, efter det 700 kr/dygn. Jag lagar frukost, lunch och middag samt ser till att det finns fika och frukt enligt önskemål.
Bo och ordna mat själva
850 kr/st för 2 dygn, efter det 300 kr/dygn. Vill ni komma regelbundet kan vi komma överens om ett fast pris. Ni hyr lokal och har med egen mat.
Städning
Ni städar sovrummen efter er, samt skakar av yogamattorna. Slutstädning kan ordnas 1.500-3.000 kr, beroende av hur stor yta av huset som använts.
Bokningsregler
Avgift 3.500 kr är bokningsavgift. 14 dagar innan betalas avgift för 10 personer. Resterande belopp betalas efteråt ex om ni varit fler är 10 st eller hyr sängkläder och slutstädning. Vid avbokning återbetalas ej bokningsavgiften.
Extras
Det finns även möjlighet att hyra lakan och handduk för 150 kr/st. I priset ingår lån av yogamattor i ull, meditationskuddar och filtar.
Kommande retreat
Att vara på retreat innebär att vara några dagar i avskildhet. På Husbygård ordnars kurser och retreater av olika slag. Är du intresserad av att komma som deltagare, hör av dig så förmedlar jag kontaktuppgifter direkt till arrangören.
Walking the path of gratitude. Shamandagar med Marie Christina Hjalmarsson Ytterman.
18-22 december
Kundaliniyoga med Nathalie Parkvall
7-9 februari
Walking the path of gratitude. Shamandagar med Marie Christina Hjalmarsson Ytterman.
19-23 februari
Yogaretreat med Anna-Kavita från Norrköping
20-22 mars
Yogahelg med Ida och Rebecca.
9-12 april
Vila, Vandra, Yoga. Sköna dagar på Husbygård med Jessica Amrit Eklöf.
4-7 juni
Yogahelg med Ida och Rebecca.
12-14 juni
Vila, Vandra, Yoga. Sköna dagar på Husbygård med Jessica Amrit Eklöf.
5-8 juli
Vila, Vandra, Yoga. Sköna dagar på Husbygård med Jessica Amrit Eklöf.
Varmt välkommen, att ge dig själv lite tid! Under några dagar kombinerar vi en skön blandning av skog, vila, vandra, andas, egen tid, uppmuntran till att lata sig, sova, vila, yoga, blunda …

Det är där återhämtning finns. Vi kan läsa många bra saker om HUR och VARFÖR men polletten ramlar ner när vi GÖR. Det är då det händer, så himla skönt att gå i skogen och att ge tid till de egna tankarna.

Jag erbjuder två tillfällen i sommar (4-7 juni och 5-8 juli) då du är välkommen till Husbygård får att Vila, Vandra och Yoga.

Pris 2.900 kr inkl allt. Max 8 deltagare per tillfälle.