Retreat

Ordna retreat
Kom och arrangera din nästa yogaretreat/kurs på Husbygård som är en klassisk herrgård 2 mil norr om Nyköping, en lugn plats lummigt inbäddad i praktfull natur. Märkta vandringsleder, naturliga promenadstigar och ett par kilometer till olika badsjöar.
Husbygård
Husbygård är inget spa, inte hotell, ingen "väl-stylad" kursgård, inte nyrenoverad…. Utan äkta vara! En genuin och robust privat herrgård som varit ett hem för inte så länge sedan. Ett välkomnande hus med bra utrymmen för gemenskap och även lätt att hitta en egen vrå i.

Här bor vi i trevliga och rymliga tvåbäddsrum och har kurs i salongen som är ca 70 kvm. Det finns 11 sovrum och 23 sängar sammanlagt. I huset finns 6 toaletter och 4 duschar samt bastu med dusch runt husknuten. HUSBYGÅRD finns som en facebooksidan med mer information och fina bilder.
Att tänka på:
Vistelse
En vistelse är minst 2 dygn, minst 10 personer och max 23 personer. Pris exkl 12% moms.
Grupp med mat
1700 kr för 2 dygn, efter det 700 kr/dygn. Jag lagar frukost, lunch och middag samt ser till att det finns fika och frukt enligt önskemål.
Bo och ordna mat själva
850 kr/st för 2 dygn, efter det 300 kr/dygn. Vill ni komma regelbundet kan vi komma överens om ett fast pris. Ni hyr lokal och har med egen mat.
Städning
Ni städar sovrummen efter er, samt skakar av yogamattorna. Slutstädning kan ordnas 1200-3000 kr, beroende av hur stor yta av huset som använts.
Bokningsregler
Avgift 3.500 kr är bokningsavgift. 14 dagar innan betalas avgift för 10 personer. Resterande belopp betalas efteråt ex om ni varit fler är 10 st eller hyr sängkläder och slutstädning. Vid avbokning återbetalas ej bokningsavgiften.
Extras
Det finns även möjlighet att hyra lakan och handduk för 150 kr/st. I priset ingår lån av yogamattor i ull, meditationskuddar och filtar.
Kommande retreat
Att vara på retreat innebär att vara några dagar i avskildhet. På Husbygård ordnars kurser och retreater av olika slag. Är du intresserad av att komma som deltagare, hör av dig så förmedlar jag kontaktuppgifter direkt till arrangören.
Walking the path of gratitude. Marie Christina Jalmarsson Ytterman.
7-11 augusti
Yoga och meditation med Malva och Matrika.
6-8 september
Inga-Stina Grafström, Ditt alkemiska bröllop
13-15 september
Yoga, ljud och cermonier med Månica Petterson och Helen Larsson.
18-20 oktober
Yogahelg med Ida och Rebecca.
22-24 november
Walking the path of gratitude. Marie Christina Jalmarsson Ytterman.
18-22 december